fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Er du også nysgjerrig på nyttevekster, sanking og ville planter? Kom med på regionalt nytteveksttreff i Trondheim!

Jeg er en av mange forelesere, så det blir utrolig mye spennede å være med på. Her kan du lære om ville planter, sopp, og andre nyttevekster.

Jeg er invitert til å snakke om hvordan å lage sitt eget husapotek, og jeg skal også vise hvordan jeg lager salvene og kremene mine. Det blir utrolig gøy å få være med! Dessverre har jeg ikke mulighet til å delta i alle de andre sine forelesinger og ekskursjoner, selv om jeg har veldig mye lyst og det høres veldig spennende ut. Det kommer mange svært kyndige og interessante personer, jeg vil påstå at de alle sammen vet langt mye mer om temaet nyttevekster enn jeg. Det er rett og slett en ære å få være med!

Anbefalte artikler