fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Kurstilbud og priser

Jeg holder for tiden plassbaserte kurs kun ved forespørsel, standard honorar for et heldagskurs med opp til 30 deltakere er 5500 kroner. Ta kontakt på post@katrinasurtehage.no dersom du ønsker at jeg skal holde kurs for deg, dine venner, eller din forening. Temaer kan være for eksempel; hvordan å lage sitt eget husapotek, vanlige urter for ulike formål, sunn mat og livsstil, eller hvordan å lage egne salver og hudpleieprodukter.

Gratis kurs

Jeg holder også gratis epostkurs med tilhørende ekstramateriell og lesing. I disse kursene får du informasjon gratis på epost, ca en gang i uken, opp til 5-6 uker. Kursmaterial og ekstra lesing kan kjøpes på siden Kursmateriell.

Se mer informasjon på de ulike kursene sine egne sider nedenfor.

Urtekurs med Katrina

Er du nysgjerrig på urter og naturmedisin? Bli med på gratis kurs! Her kan du lære mer om hvordan å lage egne urtepreparater, tørking, dyrking, sanking, og mye mer.

Kurs om krystaller

Krystaller og halvedelsteiner er et spennende tema som mange er fascinert av. Dette kurset passer deg som har lyst å lære mer om krystallenes hemmelighetsfulle krafter.

Yoga og QiGong

Har du prøvd Yoga eller QiGong? Kanskje du burde prøve det ut? Her er en enkel liten introduksjon til temaet, og mange tips på kilder til mer informasjon, bøker du kan lese, og annet.