fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Velkommen til min urtehage!

Hei og velkommen! Jeg heter Katrina og jeg dyrker urter. Jeg er kunstner, sprø kattedame, forfatter, sertifisert herbalist, og nå også yogalærer. Jeg er født og oppvokst på øyegruppa Åland i Finland, og har bott både i Norge, Sverige, Finland, Nederland, Australia og New Zealand.

Jeg elsker naturen og er gjerne ute i skog og mark hele dagen, eller sitter i hagen og ser på blomstene mine. Urter, sanking, og naturmedisin er temaer jeg virkelig brenner for. Jeg gjør veldig mye annet også, som du sikkert vil oppdage når du kikker rundt litt her på nettstedet mitt.

Jeg er blant annet veldig interessert i naturlig hudpleie, naturmedisin, trening, matlaging, og sunn livsstil. Jeg syr mine egne klær, lager salver og hudkremer, jeg har gått flere år i kunstskole og et antall andre utdanninger, og jeg har byggt hele dette nettstedet selv.

Salve- hudkrem- og såpelagingen min startet som en hobby, fordi jeg søkte naturlige alternativer, hodebunnen min kløet som en, jeg vet ikke hva, og jeg er veldig glad i å gjøre ting selv.

Drømmen min er å flytte til et gammelt småbruk, ruste opp det, og bare holde på med alle hobbyene mine for resten av livet. Ved å kjøpe ting i butikken min, hjelper du meg å komme enda et bittelite steg nermere min drøm.

Jeg er også svært interessert i vitenskap, dyr og natur, så jeg deler jevnlig med meg av ulike interessante ting jeg har funnet ut av. Mye av dette finner du på min facebook.

Jeg forteller altså gjerne mer om plantene mine, kattene mine, butikken min, min kunst, eller hva som helst av alle mine prosjekter, det er bare å stille spørsmål!

Det kan også hende at spørsmålet ditt allerede er stilt av noen andre, da er det bare å kikke på siden «Ofte stilte spørsmål»

Jeg håper at du finner noe brukbart og interessant her!

Jeg har to katter, Sokkis (sort-hvit) og Bubbe (stripete). De pleier ofte å sitte på fanget samtidig og er veldig kosete, men de er litt redd fremmede mennesker (Bubbe var opprinnelig en villkatt og ble funnet sammen med sin mor og søster bak en søppelkontainer, og har lote sin redsel for folk smitte av på lillebroren sin).