fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Fler forbedringer er på gang.

Nå har jeg endelig fått oppdatert et par til produkter, jeg holder på og forbedrer etikettene på alle produktene mine sånn at de blir både finere og mer lettleselige. Tidligere oppdaterte jeg også etikettene på leppepomaden, og er svært fornøyd med resultatet.

Tidligere hade jeg håndskrevne etiketter, men siden jeg skaffet en egen etikettprinter i starten av året så har jeg kunnet redesigne og forbedre utseendet på produktene. Jeg har dessverre ikke mulighet å printe i farge, siden dette er en termisk printer (som altså ikke krever blekk, kun papir).

Å bestille ferdigprintede, fargeglade etiketter hadde sikkert vært gøy, men litt for dyrt, og jeg vil heller konsentrere meg om inneholdets kvalitet. Derfor blir det kun sort på hvitt for tiden.

Anbefalte artikler