fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Jeg ble veldig fort tom for sjampoen sist jeg laget den, og den har vært svært populær og fått mange flotte tilbakemeldinger. Eneste problemet var at den ikke var så drøy, og mange gikk ganske snart tom. Derfor har jeg endret litt på innhold og utseende, sjampostykkene er nå rundere og tykkere, sånn at de forhåpentligvis skal vare litt lenger.

Jeg har også lagd sjampoen med hardere oljer denne gangen, jeg byttet ut den flytende jojobaoljen, arganoljen, og avokadooljen mot jojobasmør, argansmør, og avokadosmør, og resultatet er en hardere og drøyere sjampo som likevel skummer godt og føles bra.

Jeg har også tilsatt mer ingefær i sjampoen denne gangen, som er kokt i oljene sammen med deilig, frisk rosmarin. Dette vil gi en enda mer pleiende sjampo som kan brukes mot flass, hårtap, og hodebunneksem. Rosmarin er velkjent for sin evne til å stimulere hårvekst og gi en glansfull manke, og kan virke betennelsesdempende og beroligende på hodebunnen.

Jeg synes også det er viktig å bruke rikelig med jojoba-, argan-, kastor- og avokadoolje, siden disse er godt kjente for sine positive egenskaper for hår og hodebunn. Det gjør sjampoen litt dyrere å lage, men resultatene er absolutt verdt det.

Jeg er svært fornøyd med de nye såpeformene mine, de har en god størrelse og dybde som gjør at jeg får tykke og fine såpestykker. De har dessuten veldig fine mønstre i bunnen, som gir sjampoen en veldig søt og gammeldags design som passer godt inn med min egen personlige stil.

Jeg håper denne versjonen blir like godt tatt mot som den forrige!

Anbefalte artikler