fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Boka er ute!

Nå er boka endelig klar til å sendes ut! Dette å gi ut en bok har vært en lang prosess, og jeg håper mine lesere vil være fornøyde med resultatet. Det er mange som har ventet lenge på dette! Derfor vil jeg gjerne takke dere alle sammen for tålmodigheten.

Dere som har forhåndsbestilt boka har allerede fått informasjon om betaling og levering, og noen av dere vil allerede få boka i posten om noen få dager. Jeg er utrolig spent på å få høre hva dere synes!

For dere som ikke har fått bestilt boka enda, så er den nå tilgjengelig her i butikken min, og ganske snart i din nermeste bokhandel. 

God lesing, allesammen!

«Den Opprinnelige Medisinen» av Katrina Tapio

Fra NOK 399,00

Kjøp nå

Anbefalte artikler