fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Nå har jeg endelig lagd hard sjampo med rosmarin! Det er så mange som har spurt etter det, at jeg rett og slett ble nødt. Jeg skal selvfølgelig bruke denne sjøl også, dufter helt nydelig!

Etter populær etterspørsel er den endelig her: hard sjampo med rosmarin!

Bli med på en reise tilbake til naturen med min håndlagde rosmarinsjampo, beriket med en symfoni av naturlige ingredienser som vekker sansene og forvandler din hårpleierutine til en ren nytelse.

Med de pleiende ingrediensene:

Rosmarin, kjent for sin evne til å fremme hårvekst og gi en glansfull manke. Stimulerer hårvekst ved å forbedre blodsirkulasjonen til hodebunnen, og kan også forsinke gråning.

Ingefær, med sine antiinflammatoriske egenskaper, sørger for en beroliget hodebunn og styrker hårrøttene for et fyldigere, sterkere hår. Ingefær styrker hårstråene fra rot til tupp og kan bidra til å forhindre håravfall.

Lavendel tilfører ikke bare en himmelsk duft, men dens antimikrobielle natur bidrar til å bekjempe flass og berolige irritert hodebunn og kan bidra til å redusere stressrelatert håravfall.

Mangosmør, rikt på vitaminer og antioksidanter, gir intens næring og fuktighet, og etterlater håret silkemykt og lett å håndtere.

Argansmør, som er berømt for sine reparative og beskyttende egenskaper, som gir nytt liv til tørt og skadet hår. Inneholder essensielle fettsyrer som bidrar til å reparere skadet hår og gir næring til hodebunnen.

Jojoba-smør, nær identisk med hårets naturlige oljer, forsegler fuktigheten og gir en strålende glans som varer. Balanserer hodebunnens oljeproduksjon, noe som er ideelt for både tørr og fet hodebunn.

Kastorolje er kjent for å fremme hårvekst og tykkelse, samtidig som den gir en beskyttende barriere mot de harde elementene. Kastorolje kan også bidra til å bekjempe hodebunnsinfeksjoner.

Disse ingrediensene arbeider i harmoni for å gi et sunt hår og en sunn hodebunn, samtidig som de tilbyr en naturlig og miljøvennlig hårpleieopplevelse. Mine shampoo bars er ikke bare et valg for miljøet, men en gave til ditt hår. Gjør om din dusj til en duftende spaopplevelse og føl håret gjenoppstå med hver vask!

Hvorfor bør en bruke hard sjampo istedet for flytende sjampo?

Å velge hard sjampo over flytende sjampo kan ha flere fordeler, spesielt når det gjelder miljøvennlighet og naturlige ingredienser. Her er noen grunner til å vurdere hard sjampo:

Miljøvennlig Emballasje: Hard sjampo krever ikke plastemballasje, noe som bidrar til å redusere plastforbruket og forurensende avfall.

Naturlige Ingredienser: Hard sjampo er laget med mer naturlige ingredienser og færre kjemikalier, noe som er mildere for hår og hodebunn.

Reisevennlig: Hard sjampo er mer praktisk å ta med på reiser siden den ikke er underlagt de samme restriksjonene som flytende produkter i håndbagasje. Du vil heller ikke risikere at sjampoen renner ut i hele sekken og ødelegger tingene dine…

Varighet: En sjampobar kan vare lenger enn flytende sjampo, da du bruker bare det du trenger, og det er mindre sjanse for overforbruk.

Mindre Vannforbruk: Produksjonen av hard sjampo bruker mindre vann, noe som gjør den mer bærekraftig og miljøvennlig sammenlignet med flytende sjampo.

Anbefalte artikler