fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Tapio hår- og skjeggpleie

Nytt produkt i butikken!

Min samboer gikk tom for skjeggbalsam / bartevoks her om dagen og da kom jeg på; hvorfor i all verden skal han kjøpe sånt når jeg kan lage det?

Jeg kikket rundt på hva «de andre» gjorde, og så at jeg faktisk allerede hadde de fleste ingrediensene til skjeggolje hjemme. Jeg så også at det var mange som «jukset» og blandet i billigere oljer, som solsikkeolje og lignende, sammen med de dyrere og mer virksomme oljene som for eksempel jojobaolje og arganolje. 

Så da tenkte jeg selvfølgelig, at dette her kan jeg gjøre bedre. 

Så nå lanserer jeg mitt eget merke for skjeggpleie! Siden etternavnet mitt, Tapio, er et mannenavn, tenkte jeg at jeg like godt kunne bruke navnet Tapio til skjeggproduktene mine. Dette er dessuten navnet på den finske skogguden, som også er kjent for å ha et helt enormt skjegg som dekker nesten hele kroppen hans. Så det passet jo bra!

Det finnes enda mer info om dette og mer på siden Tapio hår- og skjeggpleie.

Anbefalte artikler