fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Endelig har jeg lagd ny hårolje, og nå kommer den også i ny, ekstra stor flaske!

Jeg vet det er mange som er glade i denne, men som synes at den tar slutt litt for fort. Derfor kommer den nå i tre størrelser: liten (30ml), stor (60ml) og ekstra stor (125ml) for dere som bruker den mye.

Jeg er utrolig glad for alle flotte tilbakemeldinger jeg får om håroljen! Jeg lagde den jo opprinnelig bare fordi jeg sjøl hadde tørr hodebunn og eksem, og hade lyst på noe som var bra både for håret og hodebunnen. Derfor er det veldig gøy når den fungerer like bra for dere som for meg!

Jeg vet det er mange som har ventet på dette, så jeg får virkelig takke for tålmodigheten. Dette produktet tar noen uker å lage, fordi urtene må ligge og «godte seg» i oljen en god stund for å frigjøre alle de gode planteduftene og de eteriske oljene. Jeg gjør mitt beste for å fylle på når lageret begynner å bli tomt, men nå har denne vært over forventingene populær og har solgt tomt veldig fort… Takk for at dere orket å vente på at jeg laget mere!

Anbefalte artikler