fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Noen bilder fra julemarkedet i Klæbu

For et koselig julemarked!

Jeg har fått snakke med så utrolig mange fantastiske mennesker og kanskje til og med sikret meg en lokal kilde til helt lokalprodusert bivoks for alle salvene mine… helt fantastisk! (jeg bruker allerede kun norsk bivoks, men det er jo så utrolig fint å vite eksakt hvilken gård det kommer fra! Og ekstra fint å nesten få det fra en nabo, hu bor ikke langt fra meg)

Julemarkedet her er absolutt å anbefale, spesielt hvis du mangler strikketøy til deg selv eller ungene dine.

Det er veldig mange damer med svært fine strikkegensere, varme ullsokker, og andre flotte ting som passer utmerket i gave eller egen bruk. Jeg lot meg sjøl friste siden jeg trengte noen sokker og beinvarmere. Mange av disse damene strikker med ull fra egen sau og geit.

Alt er veldig lokalprodusert, økologisk, høy kvalitet, og utrolig fint. Den høyeste kvaliteten av hjemmelagde ting får du fra disse folkene!

Jeg er svært fornøyd og stolt over å få være med på dette! Jeg håper at mest mulig folk kommer med i morgen, siden det er siste dag og siste sjanse.

God helg!

Anbefalte artikler