fbpx
Epost

post@katrinasurtehage.no

Fri frakt ved kjøp over 650 kroner! Bruk rabattkoden STORKUNDE i kassaområdet.

Det er jo fullt naturlig å få litt myggstikk og insektbitt på sommeren, spesielt hvis en har vært ute på en delig tur i skogen! Så nå har jeg fått prøvd lavendelsalven min mot kløende bitt, og det fungerer faktisk overraskende bra!

Jeg får ellers veldige reaksjoner både mot mygg og andre insekter, og kan både hovne opp og kløe meg sjøl i stykker, men etter å ha brukt min salve på bittene så klør de nesten ikke i det hele tatt lenger. Er svært fornøyd!

Vanligvis pleier en jo å bruke eterisk lavendelolje mot kløende bitt, men min lavendelsalve er altså lagd av lavendel fra min hage som har fått trekke i olje i flere uker før jeg lagde salve av oljen.

Derfor var jeg usikker på hvis dette ville være like effektivt som eterisk olje, og ble veldig glad når det viste seg å være like bra selv om det er litt mildere.

Anbefalte artikler